Fri som fuglen

Supert tilbud til funksjonshemmede og kronisk syke i Midt Troms

Bardufoss Flyklubb i samarbeid med LHL Målselv og FFO tilbyr gratis flytur for funksjonshemmede og kronisk syke i Midt-Troms.

Flyvningene gjennomføres sommeren 2017 og 2018

Barn i dekk

Redusert foreldrebetaling for barnehageplass

Nasjonal ordning for reduksjon i foreldrebetalingen

Ingen husholdninger skal betale mer enn 6% av inntekten for sin barnehageplass. Det vil si familier med lavere inntekt enn 500.500. Foreldrebetalingen er også begrenset til maksimalprisen, som er 2 730,- kroner per måned.

Smiso.jpg

Informasjon om SMISO – Støttesenter Mot Incest og Seksuelle Overgrep

Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep, Troms

SMISO Troms er et lavterskeltilbud til alle beboere i Troms fylke som har opplevd seksuelle overgrep, og til deres pårørende/nærstående.

Helsestasjon

Informasjon fra helsestasjonen

Helsestasjonen er stengt fredag 09.06.17. Ved akutte henvendelser må det tas kontakt med legekontoret på tlf 77 83 25 00.

17. mai flagg

17. mai - Program for kommunen vår

Målselv kommune gratulerer alle med dagen.

Her er program for 17. mai arrangementer i kommunen vår.

Isfisketur

Isfisketur til Altevatn 4. og 5. april 2017

Hver vår arrangerer Bardu kommune og Midt-Troms friluftsråd isfisketur for utviklingshemmede til Altevatnet. Her blir det isfiske, hundekjøring, skutertransport, hytteovernatting, trivelig samvær og mange andre gode oppplevelser. For mer informasjon om isfisketuren eller andre aktiviteter, ta kontakt med friluftsrådet.

mtf@bardu.kommune.no - tel. 980 01 213

barn på skøyter

Søknadsskjema SFO!

NB! Minner om at søknadsfristen er 01.mars for å søke SFO plass ved skolene i Målselv!!

Søknadsskjema finner under selvbetjening i artikkelen Skolefritidsordningen (SFO).