17. mai flagg

17. mai - Program for kommunen vår

Målselv kommune gratulerer alle med dagen.

Her er program for 17. mai arrangementer i kommunen vår.

Helsestasjon

Informasjon fra helsestasjonen

Helsestasjonen er stengt fredag 21.04.17. Ved akutte henvendelser må det tas kontakt med legekontoret på tlf 77 83 25 00.

Isfisketur

Isfisketur til Altevatn 4. og 5. april 2017

Hver vår arrangerer Bardu kommune og Midt-Troms friluftsråd isfisketur for utviklingshemmede til Altevatnet. Her blir det isfiske, hundekjøring, skutertransport, hytteovernatting, trivelig samvær og mange andre gode oppplevelser. For mer informasjon om isfisketuren eller andre aktiviteter, ta kontakt med friluftsrådet.

mtf@bardu.kommune.no - tel. 980 01 213

barn på skøyter

Søknadsskjema SFO!

NB! Minner om at søknadsfristen er 01.mars for å søke SFO plass ved skolene i Målselv!!

Søknadsskjema finner under selvbetjening i artikkelen Skolefritidsordningen (SFO).

Nullmobbing

Nytt nettsted mot nullmobbing

På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og deres rettigheter.

Ferie for alle.jpg

Ferie for alle 2016 - Høstferie 18. - 22. november

Ferie for alle på Haraldvollen - et ferietilbud til barn og barnefamilier med svak økonomi. Troms Røde Kors arrangerer hvert år ferie for barn og barnefamilier som ikke har mulighet for selv å reise på ferie, og i år har de følgende ferietilbud når det gjelder familieopphold - Familier med minimum ett barn 6-13 år

Klipp hekken

Klipp hekken, senk farten og vær oppmerksom!

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine – av hensyn til egen og andres sikkerhet. Snart er det skolestart og vi i ønsker at flest mulig av elevene skal gå og sykle, sier Elsa Klemetsen i Trygg Trafikk Troms.