bolig til leie

LEDIG ELDREBOLIG

Ledig eldrebolig for eldre og uføre på Bardufoss

Høring - Vedtak av Forurensningsforskriftens kapittel 1 om nedgravde oljetanker

Plan- og næringsutvalget vedtok i sak 50/2018 den 28.08.2018 å legge forslag til lokal forskrift for nedgravde oljetanker ut til høring og offentlig ettersyn.

Trafikksikker kommune -godkjenningsmøte

Målselv er den første kommune i Troms med status som Trafikksikker kommune!

I dag, torsdag 30. august, ble det avholdt godkjenningsmøte med Trygg trafikk, Troms fylkeskommune, Statens vegvesen og Målselv kommune på kommunehuset.

Logo Trafikksikker kommune

Målselv blir den første kommunen i Troms som får status som Trafikksikker kommune!

Torsdag 30. august kl 10.00 blir det avholdt godkjenningsmøte der det kommer representanter fra Trygg Trafikk og Troms fylkeskommune for å overrekke kommunen det synlige bevis.

Fossmoen slamdeponi

Utlevering av jordforbedringsmiddel med avløpsslam

Jordforbedringsmiddel med avløpsslam kan hentes ved Fossmoen slambehandlingsanlegg tirsdager og torsdager mellom klokken 09.00-14.00. Tilbudet gjelder fra 19.06.2018 og frem til det blir tomt.

Logo Trafikksikker kommune

I følge Trygg Trafikk er Målselv kommune klar for godkjenning som den første kommunen i Troms, basert på den dokumentasjonen som er sendt inn. Den 30. august vil det bli avholdt godkjenningsmøte.

Avfallskontainer

Revidert forskrift for renovasjon i Målselv

Plan- og næringsutvalget vedtok i møte 16. april 2018 å starte opp arbeidet med revisjon av kommunens forskrift for renovasjon, jamfør Forurensingslovens § 30.

Vannglass

Deler du brønn med naboen? Nå skal alle små vannforsyningssystem registreres.

Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finnes på https://www.mattilsynet.no/.

vanndråpe

VANNLEKKASJE I MÅLSELV KOMMUNE

Oppdatert 27.4 kl 15.00

Vannlekkasjen er nå reparert og alle husstander har fått vannet tilbake. Abonnentene kan oppleve litt luft i rørene i starten. Det går over når vannet får renne litt.