Målselvfossen har Nord Europas lengste laksetrapp på 450 meter. Det finnes et Laksesjå der du kan studere vill-laksen under sin vandring opp laksetrappen, eller i akvarium der laksen stopper på sin ferd opp elva for å gyte. Det er super utsikt slik at du kan du se tradisjonsrikt laksefiske fra restauranten ved Målselvfossen Turistsenter eller ved kulpen. Ved restauranten kreves det en parkeringsavgift, der du får refundert avgiften ved å handle i restauranten.

Parkeringsavgiften er som følger:

  • 100 kroner for personbil (refunderes mot mat og drikke)
  • Buss parkering må bestilles på forhånd og det koster 900 kroner for buss og parkere. Det er da gratis inngang til Laksesjået. Det er også slik at hvis man kommer med buss og forhåndsbestiller f.eks lunsj eller annen bespisning betaler man ingen parkeringsavgift, kun 300 kroner for inngang til Laksesjået.

Det er også mulig og prøve fiskelykken. Det finnes kort som kan kjøpes på Målselvfossen Camping eller på www.inatur.no og www.malselva.no. Fisket er frem til 18.august.

Restauranten ved nedgangen til Laksesjået er åpen til 25.august. For mere informasjon: +47 71 83 27 30, eller www.malselvfossen.no