Med sine elver, fosser, vann og fjell gir Målselv alle gode muligheter for å bruke og bli glad i naturen. Fritida preges av et sterkt lag- og foreningsliv, Idrettslag, kor, korps, revyer, ungddomslag og danselag.

Idrettslagene utfyller med sine tilbud. Det er også aktivt hunde- og hestemiljø i bygda. For dem som ønsker mer ekstremsport finnes grotter, hanggliding, klatrevegger, skiutfordringer og mye mer.

Målselv har et fantastisk aktivitetstilbud for hele familien. Her finner du Polarbadet badeland, Målselv Fjellandsby med flotte alpinløyper, Målselvfossen - Norges Nasjonalfoss og Dividalen Nasjonalpark.

Vil du være med på en spennende opplevelse kan vi anbefale hundespannkjøring, tur med hest, isfiske, lek med snø og is, samisk kultur og laksefiske i en av Norges beste lakseelv.

Vi har ei bygd med sterke kulturtradisjoner, spesielt innen folkemusikk og mat. Dette engasjementet utvikler mange gode kulturarbeidere. Resultatet ser vi gjennom mange og unike arrangement gjennom året, kommunen er blitt en stor arrangementkommune.

Noen faste aktiviteter er:  Hyttemesse og fotballcup i juni, SommerMålselv i juli, Kalottspel og Matfestival i august, Målselvstafetten og Singelfestival i september og Martna’n i desember. I tillegg foregår ulike arrangement innen kultur og idrett gjennom hele året.

Det er enkelt å komme til vår kommune. E6 går tvers gjennom kommunen, og Bardufoss Flyplass har flere daglige avganer til/fra Oslo.

Kom og bo hos oss, eller besøk oss i Målselv!

Du vil garantert få mange verdifulle minner.