Program for Arctic Race på Bardufoss og Arctic Race Military Show

Program ARN 2017

Her er foreløpig program for Arctic Race of Norway på Bardufoss.  Små justeringer vil kunne skje så følg med og vi oppdaterer dere frem mot 11. august. Husk det er gratis inngang så ta med godt humør, godt vær, norske flagg og hele familien og kom. Inne på området blir det Mini Arctic Race for de mellom 0-12 år, andre aktiviteter for barn og unge, hoppeslott, salgsboder med mye god å spise og drikke, konserter, Artic Race Military Show og sist men ikke minst en spektakulær målgang når syklistene fra Arctic Race of Norway ankommer utpå ettermiddagen.

Vi oppfordrer alle som har å begynne å dekorere med fargerike sykler og andre sprøe påfunn slik det ble gjort sist i 2015 da vi var vertskap for Arctic Race of Norway. Det jobbes også med spennende tilbud og annet gøy i sentrum på Bardufoss aå her anbefaler vi alle å komme tidlig å bruke hele dagen sammen med oss, både i sentrum og på flystasjon. Det er gangavstand og tilrettelagt for gående og syklende til og fra sentrum og til publikumsområdet på flystasjonen.

Det blir parkering ved publikumsområdet inne på flyplassen, men også på Rustahøgda hvor det også tilrettelegges for bobilparkering. Shuttelbuss vil bli satt opp fra Rustahøgda og til sentrum.

 

Web levert av CustomPublish AS