Målselv kommune har et godt utviklet bibliotektilbud.

Til venstre på skjermen finner du linker til egne sider med filialinformasjon for Øverbygd bibliotek og Høgtun bibliotek.

Biblioteket har et bredt tilbud av litteratur og andre typer media som lydbøker, filmer, spill, cd-plater og tidsskrifter. Vi tilbyr studerende tilgang til studierom, med datamaskin og tilgang til Internett, skriver, faks, skanner og studieplasser. Vi har en flott barneavdeling og på ungdomsavdelingen kan du spille playstation 3.

Finner du ikke det du leter etter hos oss, kan vi forsøke å låne det inn fra andre bibliotek for deg. Ta kontakt med biblioteket for dette.

Vi gjør oppmerksom på at om du låner bøker på et bibliotek kan du levere dem inn ved et annet. Dette gjelder både ved bibliotekene i Målselv og som et ledd i det nasjonale lånesystemet.

Hovedbiblioteket på Istindportalen har opprettet en blogg hvor en kan få informasjon om arrangement, nyheter, boktips o.l. Besøk bloggen vår for jevnlig oppdatering om hva som skjer på våre 3 bibliotek.

Til høyre på skjermen finner du en en link som heter "Søk og forny".  Her kan du selv søke og se hva vi har av bøker og andre medier på vårt bibliotek. Hjemmefra kan du reservere og fornye bøker.

Ta kontakt med biblioteket for nasjonalt lånekort og pinkode.