Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
24. november:

Korona informasjon - Målselv kommune

Her er koronainformasjon i Målselv kommune: I linken i overskriften finner du koronainforma... Les mer

Barnehage og skole

05.11.20 - Regjeringen tilrår rødt nivå for videregående skoler i område med høy smitte

Fra regjeringens pressemelding 05.11.20

Kommunar med høg smitte må vurdere å gå over til raudt nivå i vidaregåande skule. Ungdomsskular må bu seg på å innføre tiltak på raudt nivå. – Etter vi opna skulane og barnehagane igjen i vår, har vi vore opptekne av at barn og unge skal skjermast frå dei strengaste tiltaka. Det ynskjer vi å halde fram med, men då må vi snu smittetrenden i samfunnet, seier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby.

Halloween – råd

Halloween og 31.oktober nærmer seg med stormskritt, til glede for mange små og store. I den anledning ønsker Målselv kommune å komme med noen råd som ivaretar smittevernet.

Halloween 31.oktober

06.10.20 - Barnehage og Skole

De tre grunnpilarene for å begrense smittespredningen i barnehager, skoler og skolefritidsordninger er at syke personer holder seg hjemme, at man sørger for god hygiene og at man reduserer kontakthyppigheten mellom personer.

27.04.20 - Hei alle foresatte i barnehagene

Da er vi kommet i gang i barnehagene! Ansatte sier det er godt å komme i gang og det formidles om unger som jubler for at barnehagen er åpen igjen hvor de kan treffe venner, leke og gjøre mye morsomt. Det virker også som omlegging til godt smittevern har gått fint, takket være entusiastiske og dyktig ansatte og ledere.

Det rapporteres også om foresatte som er flink å vente på tur ute og leverer barn i henhold til retningslinjene. Veldig bra.

For å få smittevernhensynene til å gå opp, måtte vi redusere åpningstiden den først uka mens vi fikk erfaringer med den nye organiseringa.

20.04.20 - Korona-veiledere for skolene klare

27. april åpner skolene og SFO for 1.-4.trinn og noen grupper yrkesfagelever. Nå er veilederne for hvordan skolene kan sikre nødvendige smitteverntiltak klare.

1 | 2 | 3