Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ledige stillinger

Her finner du en oversikt over alle ledige stillinger i vår kommune. Kontaktpersoner for hver enkelt stilling finner du i stillingsutlysningen.

For å søke klikker du inn på den aktuelle stillingen og deretter på linken 'søk her'. Du kommer da direkte til søknadsskjema, som skal sendes inn elektronisk. Det er viktig at du registrerer riktig e-postadresse i søknadsskjemaet, da vi bruker denne til å bekrefte at vi har mottatt din søknad, samt kontakte deg for eventuell oppfølging av søknaden. Det er også viktig at du fyller inn utdanning og praksis i søknadsskjemaet.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan be om at søknaden unntas offentlighet. Det må i så fall samtidig gis en begrunnelse for det i søknaden. I h.h.t offentlighetslovens § 25 kan opplysninger om søkeren bli gjort offentlig, selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Søker som ber om å få bli untatt offentlighet, gis beskjed dersom det ikke blir tatt til følge. Vedkommende kan da trekke sin søknad eller samtykke i offentliggjøringen.

St.nr. 27-28/19 Legeavtaler

Vi får ledig en legeavtale v/Andslimoen legtjeneste og en (vikariat) v/Øverbygd legetjeneste

Målselv helsesenter[1]

St.nr. 31/19 Avd.leder barnehage Mellembygd kultur- og oppvekstsenter

Mellembygd kultur- og  oppvekstsenter består av barnehage, barneskole og SFO.

Barnehagen har to avdelinger med plass for inntil ca. 36 barn, alt etter aldersammensetning. Avdelingsleder vil være en del av ledergruppa på oppvekstsenter, med rektor som nærmeste leder. Lokalene er i samme bygning som skolen, og barnehagen har tilgang på de samme lokalene og utstyr som ellers tilfaller oppvekstsentret i sin helhet.