Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ledige stillinger

Her finner du en oversikt over alle ledige stillinger i vår kommune. Kontaktpersoner for hver enkelt stilling finner du i stillingsutlysningen.

For å søke klikker du inn på den aktuelle stillingen og deretter på linken 'søk her'. Du kommer da direkte til søknadsskjema, som skal sendes inn elektronisk. Det er viktig at du registrerer riktig e-postadresse i søknadsskjemaet, da vi bruker denne til å bekrefte at vi har mottatt din søknad, samt kontakte deg for eventuell oppfølging av søknaden. Det er også viktig at du fyller inn utdanning og praksis i søknadsskjemaet.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan be om at søknaden unntas offentlighet. Det må i så fall samtidig gis en begrunnelse for det i søknaden. I h.h.t offentlighetslovens § 25 kan opplysninger om søkeren bli gjort offentlig, selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Søker som ber om å få bli untatt offentlighet, gis beskjed dersom det ikke blir tatt til følge. Vedkommende kan da trekke sin søknad eller samtykke i offentliggjøringen.

St.nr. 3/20 Pedagogiske ledere og barnehagelærer Bjørkeng oppvekstsenter

Bjørkeng oppvekstsenter består av 3- avdelings barnehage, skole med 01. – 10. klasse og SFO.  Oppvekstsenteret ligger i Øverbygd/ Skjold tettsted øverst i Målselv kommune. Oppvekstsentret har felles satsingsområde med fokus på grunnleggende ferdigheter og sosial kompetanse. 

Bjørkeng oppvekstsenter_720x480

Lærer ved olsborg skole

Olsborg skole har et spennende vikariat ledig som lærer. Er dette noe for deg så ta kontakt!

olsborg skole
1