Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Korona informasjon - Målselv kommune:

Koronatiltak nasjonalt:

 • Her finner du nærmere informasjon om de nasjonale tiltakene myndighetene har innført for å hindre spredning av koronaviruset.
   

Koronatiltak i Målselv kommune:

 • Her finner du koronainformasjon fra Målselv kommune. Den er samlet på en egen side på nettsiden vår, med konkretisering av temaer som eks. ansatte, karantene, reise, barnehage, skole, legetjeneste mm.
  Du finner dette også under "Tjenester" på første side, sammen med øvrig informasjon om tjenester. Temaene ligger i delmenyen til venstre inne på siden.


Har Målselv kommune gjort lokale vedtak?

 • Målselv kommune har ikke lokale karanteneregler, kommunen følger rådene fra helsemyndighetene.
   
 • Målselv kommune har gjort ett lokalt vedtak om å forby reiser ut av Nord Norge (fylkene Nordland, Troms og Finnmark, for spesifiserte ansatte innen helsevesenet samt innenfor vann og avløp. Dette for å sikre at vi har virksomhetskritisk personell under krisen, så langt som det er mulig.
  Her kan du laste opp vedtaket.


Viktige telefonnummer:

 • Helsedirektoratets informasjonstelefon 815 55 015 har åpent hverdager 08-18 og helger 10-16.
 • Har du behov for akutt helsehjelp, ring fastlegen din, 77 83 25 00 eller finn kontaktinfo på legekontoret sin side her
 • Hvis du ikke kommer i kontakt med fastlegen, ring legevakten på 116117.
 • Koronatelefonen i målselv kommune 4888 0200, er betjent i tidsrommet mandag - fredag 9-12.
 • Alarmtelefon for barn og unge: Telefon 116 111


Informasjon om karanteneregler som gjelder når du reiser inn til Norge fra andre land:


Kontakt med saksbehandler samt postleveranse til kommunehuset:

Les mer

Ledige stillinger

Her finner du en oversikt over alle ledige stillinger i vår kommune. Kontaktpersoner for hver enkelt stilling finner du i stillingsutlysningen.

For å søke klikker du inn på den aktuelle stillingen og deretter på linken 'søk her'. Du kommer da direkte til søknadsskjema, som skal sendes inn elektronisk. Det er viktig at du registrerer riktig e-postadresse i søknadsskjemaet, da vi bruker denne til å bekrefte at vi har mottatt din søknad, samt kontakte deg for eventuell oppfølging av søknaden. Det er også viktig at du fyller inn utdanning og praksis i søknadsskjemaet.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan be om at søknaden unntas offentlighet. Det må i så fall samtidig gis en begrunnelse for det i søknaden. I h.h.t offentlighetslovens § 25 kan opplysninger om søkeren bli gjort offentlig, selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Søker som ber om å få bli untatt offentlighet, gis beskjed dersom det ikke blir tatt til følge. Vedkommende kan da trekke sin søknad eller samtykke i offentliggjøringen.

1