Målselv kommune har fredag ettermiddag fått melding om at en av de ansatte fra Setermoen leir som har testet positivt for korona har deltatt på et kurs ved Skjold leir. Det var ca 25 deltagere på dette kurset. Målselv kommune har fått informasjon fra forsvaret om at alle kursdeltagere har oppholdt seg i leiren i kursperioden. På nåværende tidspunkt har vi ikke grunnlag for å mistenke nærkontakter utenfor leir. Forsvaret vil i samarbeid med smittevernlegen foreta smitteoppsporing og teste nærkontakter.

På bakgrunn av denne ukens hendelser i nabokommunen Bardu, vil Målselv kommune åpne opp koronatesttelefonen denne helgen. Koronatesttelefonen 77 83 25 28 vil være åpen lørdag 31.oktober og søndag 1.novemer fra kl. 12.00 – kl. 14.00. Det vil da være mulighet for å bli testet for korona for de som fyller vilkårene for det.

Vi gjør oppmerksom på at personer som ønsker å bli testet må ringe koronatesttelefonen for å avtale prøvetidspunkt.