Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
26. feb. 2021 kl. 13:19

Korona informasjon for Målselv kommune

Nyhetsarkiv om korona

Smittede i Målselv kommune

29.01.21 - 2 positive COVID 19 prøver fra britisk militært personell bekreftet med mutert variant

I forbindelse med vinterens allierte trening har Målselv kommune som et risiko reduserende tiltak lagt til grunn at det ville være mutert variant blant de positive prøvene. Kommunen har hensyntatt denne forutsetningen i all planlegging og håndtering av situasjonen.

Målselv kommune fikk i dag bekreftet at 2 prøver som er tatt av britiske mannskaper er positiv med mutert variant.

Saken vil ikke få endringer i forbindelse med det videre arbeid. De berørte mannskapene er isolert, og smittesporing er gjennomført på et tidligere tidspunkt.

06.10.20 - Antall som er smittet av korona i Målselv kommune

Målselv kommune har hatt 2 registrerte påvist covid-19 innbyggere. Som kjent er det første tilfelle knyttet opp mot Maukstadmoen leir 8. mars 2020. Denne personen er oppført i sin hjemkommune, i den offentlige statistikken. Dette gjør at når det søkes på Målselv kommune i offentlige statistikker framkommer det at det er en innbygger som har fått påvist covid-19 i Målselv kommune. Det andre tilfellet var kjent 29. april 2020.

Pr 06.10.2020 foreligger det ikke andre innbyggere med påvist covid-19 i Målselv kommune.

Målselv kommune har opprettet smittesporingsteam som ledes av kommuneoverlegen. Smittesporingsteamet oppretter kontakt med innbyggere som får påvist covid-19 for å kartlegge hvem de har vært i kontakt med. Personer som blir definert som nærkontakter vil bli kontaktet av smittesporingsteamet.

1