Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Korona informasjon - Målselv kommune:

Her er koronainformasjon i Målselv kommune:

 • I linken i overskriften finner du koronainformasjon fra Målselv kommune. Den er samlet på en egen side på nettsiden vår, med konkretisering av temaer som eks. ansatte, karantene, reise, barnehage, skole, legetjeneste mm.
  Du finner dette også under "Tjenester" på første side, sammen med øvrig informasjon om tjenester. Temaene ligger i delmenyen til venstre inne på siden.

Har Målselv kommune gjort lokale vedtak?

 • Målselv kommune har ikke lokale karanteneregler, kommunen følger rådene fra helsemyndighetene.

 • Målselv kommune hadde i perioden 20. mars - 20. april et lokalt vedtak med forbud om å reise ut av Nord Norge (fylkene Nordland, Troms og Finnmark), for spesifiserte ansatte innen helse/omsorg samt innenfor vann og avløp. Vedtaket ble ikke forlenget etter 20. april.

Viktige telefonnummer:

 • Helsedirektoratets informasjonstelefon 815 55 015 har åpent hverdager 08-18 og helger 10-16.

 • Har du behov for akutt helsehjelp, ring fastlegen din, 77 83 25 00 eller finn kontaktinfo på legekontoret sin side her.

 • Hvis du ikke kommer i kontakt med fastlegen, ring legevakten på 116117.

 • Koronatelefonen i målselv kommune 4888 0200, er midlertidig stengt, med bakgrunn i at koronasituasjonen er under kontroll og at det er svært få henvendelser pr. nå. Hvis situasjonen endrer seg, vil koronatelefonen kunne åpnes igjen.

Informasjon om karanteneregler som gjelder når du reiser inn til Norge fra andre land:

Kontakt med saksbehandler samt postleveranse til kommunehuset:

 • Vi oppfordrer til å ringe vårt sentralbord nummer 77 83 77 00 eller sende mail til postmottak@malselv.kommune.no, for å få kontakt med saksbehandlere på ulike fagområder.

 • Under tjenester finner du kontaktinformasjon direkte til saksbehandler.

 • Alarmtelefon for barn og unge: Telefon 116 111

Koronatiltak nasjonalt

Her finner du oversikt over nasjonale tiltak innført av norske myndigheter for å håndtere koronasituasjonen.

FHI`s samlesider

Her finner du fakta, råd og tiltak om koronaviruset

Helsenorge om koronavirus

Her finner du informasjon om korona. Du kan også bruke chatten nederst på siden for å få svar på det du lurer på. Dersom du ikke får svar på spørsmålene dine, kan du ringe informasjonstelefonen på 815 55 015.

 

Les mer

Valg 2019

Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 - Valgresultater for Målselv kommune

Alle stemmer er talt og mandater fordelt. Valgstyret i Målselv kommune har signert valgprotokollen etter at alt av stemmer er talt opp og kontrollert. Her finner du informasjon om Målselvs-innbyggere sin stemmegivning til kommune- og fylkestingsvalget 2019.

Målselv kommune hadde en valgdeltakelse på 62,97%

Kommunestyrets valgprotokoll

Valgte kommunestyrerepresentanter

Fylkesvalgsstyrets valgprotokoll

På valgresultater.no finner du valgresultater for kommunestyrevalget i  Målselv kommune og valgresultater for fylkestingsvalget i Målselv kommune

 

 

 

Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Valgdagen for kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 avholdes mandag den 9. september 2019, fra kl. 10:00 - 19:00. I Målselv er det i tillegg valgdag søndag den 8. september i kretsene Moen, Fagerlidal og Bjørkeng fra, kl. 14:00 - 19:00. Du må stemme i egen kommune på valgdagene, men du kan forhåndsstemme fra mandag 12. august til og med fredag 6. september 2019.

1