Fritidserklæringen.jpg

Kjenner du noen som fortjener en takk for sin innsats for å gi barn og unge mulighet til å delta i fritidsaktiviteter?

Fritidserklæringen er et felles løfte om å jobbe for å gi barn og unge muligheten til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Det er utrolig mange flotte mennesker og organisasjoner rundt omkring i landet som bidrar til å gjøre dette til en realitet, og nå vil vi gjerne høre fra deg!

Til topps 2017.jpg

Til Topps i Målselv 2017

Det har vært en sein vår, men nå er vi i gang med årets sesong på Til topps i Målselv.

Momskompensasjon

Momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2017

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,3 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2017.

Nasjonalparkkommuner.jpg

Gratulerer med dagen - Nasjonalparkens dag 24. mai

I forbindelse med nasjonalparkenes dag den 24. mai har alle 33 ordførere latt seg inspirere til å markere dagen.
Dette er stolte ordførere fra kommuner med status som nasjonalparkkommune eller de har en nasjonalparklandsby innenfor sine grenser.

Målselv idrettsråd.jpg

Innkalling til årsmøte i Målselv Idrettsråd

Målselv Idrettsråd innkaller alle idrettslag i Målselv til årsmøte tirsdag 6. juni 2017 kl. 19.00.

Sted: Næringshage Nord, Rustahøgda.

Temaplan for kulturminner

Åpent møte Kulturminneplan 2017-2029

Målselv kommune inviterer i samarbeid med Midt-Troms Museum og Målselv Historielag til åpne møter om Kulturminneplan 2017-2029.

Temaplan for kulturminner

Åpent møte Kulturminneplan 2017-2029

Kultur- ildsjelsprisen

Kulturpris og ildsjelpris

Forslagsfrist for kandidater til årets Kulturpriser i Målselv er 1. juni.

Narnia PR.jpg

Narnia - Løven, Heksa og Garderobeskapet

Ungdomsteatret i Kulturskolen i Målselv spiller C.S. Lewis sin tidløse fortelling fra Legenden om Narnia. Forestillinga spilles i Istindportalen onsdag 26. april for skolebarn på dagtid og torsdag 27. april kl. 18.00 for alle.