Narnia PR.jpg

Narnia - Løven, Heksa og Garderobeskapet

Ungdomsteatret i Kulturskolen i Målselv spiller C.S. Lewis sin tidløse fortelling fra Legenden om Narnia. Forestillinga spilles i Istindportalen onsdag 26. april for skolebarn på dagtid og torsdag 27. april kl. 18.00 for alle.

Vakkerhumpen

Vakkerhumprennet - Påskeaften 15. april 2017

Vakkerhumprennet er et tur-, trim og familierenn i klassisk stil fra Karlstad til Sørreisa. Løypelengde ca 22 km. Familievennlig trasè.

Temaplan for kulturminner

Åpne møter Kulturminneplan 2017-2029

Målselv kommune inviterer i samarbeid med Midt-Troms Museum og Målselv Historielag til åpne møter om Kulturminneplan 2017-2029.

parking

Parkeringsmuligheter under Reistadløpet på Rustadhøgda 1. april

Det vil bli dirigert trafikk og gode parkeringsmuligheter på Rustadhøgda. Alternativ parkering er parken ved Rema 1000. Herfra vil det gå gratis skyttelbuss til bardufosshallen.

Temaplan for kulturminner

Kulturminneplan

Vi jobber for å få ferdigstilt Temaplan for  Kulturminner for Målselv kommune. Dette er et samarbeid mellom kommunen, Midt-Troms Museum, Målselv Historielag, Troms fylke mfl. Planen vil være et grunnlag for revidering i fremtiden.

Hyllevandring

Hyllevandring - Målselv bibliotek - Torsdag 23. mars kl. 18:00

Velkommen til hyllevandring på Målselv bibliotek.

To bibliotekarer fra Tromsø har valgt hvert sitt tema. De forteller om bøkene, trekker frem personer og hendelser og gjør teksten levende for tilhørerne.

Camp Reistad vinterleir

Camp Reistad

Er du mellom 13 og 17 år, liker å være i friluft, vil bli kjent med andre i din alder. Vil du være med på å lage liv og morro langs løypa til Reistadløpet under Visma ski classics?

Midt-Troms friluftsråd inviterer ungdom fra hele Midt-Troms til friluftscamp på Orta i Bardu, det flotteste punktet langs løypa til Reistadløpet.