Bolyst Målselv har hatt mange søkere til stillinga, så det er tydelig at prosjektet har vekket interesse hos flere, og det har vært med på å gjøre ansettelsesprosessen både spennende og krevende. Ragnhild Furebotten som leder for Bolyst-utvalget, Elin Rostadmo som hovedtillitsvalgt for Fagforbundet og personal- og organisasjonssjef Ann-Eva Hanssen har ledet prosessen med ansettelse.


- Svært fornøyd

Flere kandidater har vært inne på intervju, og vi har hatt mange flotte samtaler med samfunnsengasjerte mennesker som virkelig ønsker å være med å utvikle Målselv.

Noen få har utmerket seg til å være aktuell for akkurat denne jobben, og Jørn Uleberg var en av dem, sier Ann-Eva Hanssen.

Ann-Eva Hanssen er tydelig på at Målselv kommune er svært fornøyd med at Jørn Uleberg har takket ja til stillinga som prosjektleder, og gleder seg til å få Jørn som medarbeider i Fellestjenesten på kommunehuset.


- Ingen kompromiss

For meg som innbygger og lokalpolitiker i Målselv ser jeg på dette prosjektet som et av Målselvs viktigste samfunnsoppdrag, rett og slett. Prosjektet har tydelige og definerte mål, men det er ingen fasit på hvordan prosjektet skal gjennomføres. Så det å finne riktig kandidat, ikke kompromisse for å få fortgang i prosjektet, ble veldig tydelig underveis, forteller Ragnhild Furebotten.


Hvem er Jørn?

Jørn Uleberg er 38 år, født og oppvokst i Dividalen, gift og 3 barns pappa.

Jørn forteller at fritida brukes mest på familien. Han bidrar i tillegg inn i idretten som leder for volleyball i ØIL, sitter i styre til ungdomslag i Dividalen og fiskeforvaltning (Øvre Målselv Elveierlag). Aller best trives jeg, når jeg kan jakte storlaksen eller ørreten i Divielva og alle vannene som vi har rundt oss i Målselv, sier Jørn.

Jørn forteller at han har et brennende engasjement for Målselv og samfunnet generelt, og har alltid hatt en interesse for det. Å kunne få jobbe målrettet for hele Målselv gleder han seg stort til.

Noen av Jørn sine visjoner og tanker om rollen han skal ha i prosjektet:

- Være med å bygge opp bo- og blilyst, ved å være en sparringspartner, bidra inn i prosjekter som allerede er i gang av andre og gjerne være med i prosessen å få skapt nye

- Ønsker å vise frem alt det flotte vi gjør i hver en bygd, der trenger man hjelp fra alle bygdene i kommunen

- Være en som jobber med "VI’et" i Målselv og bidra til at vi alle blir spilt gode


Jørn planlegger tett dialog og samarbeid med innbyggerne, lag, foreninger og næringsliv.

En naturlig start for meg er å dra ut og møte innbyggerne, for å skaffe meg en best mulig oversikt over hva som allerede gjøres i Målselv og gå i dialog med næringslivet og Forsvaret, sier Jørn og avslutter med følgende:

Jeg gleder meg stort til å ta fatt på bolyst jobben for fullt.