Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyhetsarkiv korona

Koronavaksinering i sommer

I uke 25-26 og 27 vil det ikke være korona vaksinering for voksne på Andslimoen helsestasjon. Det vil fortsatt være mulig å få vaksine på Andslimoen og Andselv apotek.
Skulle noen barn ha behov for vaksine i løpet av disse ukene kan dere kontakte Nina Utby på tlf 93468710 for time avtale.

Fra uke 28 er det igjen mulig å booke time på helsenorge for vaksinering på Andslimoen helsestasjon.

God sommer!

Marit Minkstuen, Helsestasjonen

Koronatesting i Målselv kommune legges ned fra 2. mai 2022

Anbefalingene fra Helsedirektoratet for testing endres fra 1. mai. Pandemien er ikke over, men smittetallene er klart synkende. Det er derfor ingen generell anbefaling om å teste seg verken med selvtest eller PCR-test lenger.
Positive tester skal heller ikke lenger meldes inn til kommunen.
Det er legen din som avgjør om det er nødvendig med test eller ikke. Dette er likt slik det er for alle andre infeksjoner.

Skal du reise til utlandet?
Dersom du trenger test for at koronasertifikatet ditt skal bli gyldig, skal kommunen tilby dette. Kontakt Andslimoen legetjeneste på telefon 77 83 25 00.
Utskrift av koronasertifikat til ikke-digitale brukere, vil fortsatt være mulig ved å kontakte 40 00 10 53

Test for å få gyldig koronasertifikat er ikke det samme som «fit-to fly» test: Det vil si de som har gyldig koronasertifikat, men trenger en test i forbindelse med reise eller jobb.
Da må du finne private løsninger for å ta disse testene.

Slike tilbud finnes i Tromsø:

Koronasertifikat – Løsning for ikke-digitale brukere

Fra mandag 7 mars tilbyr Målselv kommune utskrift av koronasertifikat, for deg som ikke har tilgang til nett. Utskrift fås ved personlig oppmøte. Husk å ta med legitimasjon.

Folkehelseinstituttet har utviklet en webapplikasjon for utskrift av koronasertifikat på papir, slik at den enkelte kommune kan skrive ut koronasertifikat på vegne av innbyggeren.

Målselv kommune tilbyr alle innbyggere som ikke har tilgang til nett, å få tilgang til sitt koronasertifikat.