Målselv kommune har et godt utviklet bibliotektilbud.

Her kan du besøke Målselv bibliotek sin nettside. Bibliotekene i kommunen har får tiden bibliotekrommet stengt, men har åpnet for Klikk og hent på bibliotekene. Mer informasjon om ordningen finner du her:  Klikk og hent!!

 

Biblioteket har et bredt tilbud av litteratur og andre typer media som lydbøker, filmer, spill, cd-plater og tidsskrifter. Vi tilbyr studerende tilgang til studierom, med datamaskin og tilgang til Internett, skriver, faks, skanner og studieplasser. Vi har en flott barneavdeling og på ungdomsavdelingen kan du spille playstation 3.

Finner du ikke det du leter etter hos oss, kan vi forsøke å låne det inn fra andre bibliotek for deg. Ta kontakt med biblioteket dersom det er behov for dette.

Vi gjør oppmerksom på at om du låner bøker på et bibliotek kan du levere dem inn ved et annet. Dette gjelder både ved bibliotekene i Målselv og som et ledd i det nasjonale lånesystemet.

Hovedbiblioteket på Istindportalen har en egen Facebook-side hvor en kan få informasjon om arrangement, nyheter, boktips o.l. Besøk FB-siden vår for jevnlig oppdatering om hva som skjer.

Klikk for å fornye, reservere og bestille. Her kan du selv søke og se hva vi har av bøker og andre medier på vårt bibliotek.

Ta kontakt med biblioteket for nasjonalt lånekort og pinkode.