Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Koronavaksine

Anbefaling om ny oppfriskingsdose med koronavaksine

Overvåkningen viser at vi nå er på vei inn i en sommerbølge med økt smitte som følge av at en ny variant av omikron (omikron BA.5) er i ferd med å bli dominerende. FHI har tidligere kommunisert at det kan bli nødvendig å vaksinere tidlig for å øke beskyttelsen for de med høyest risiko for alvorlig sykdom, dersom smitten øker i løpet av sommeren. Det er foreløpig usikkert hvor stor denne bølgen blir, men det er sikre tall som støtter at smittebølgen er i ferd med å bygge seg opp og det observeres økte innleggelsestall også hos de som er 75 år og eldre selv om de har fått 3 vaksinedoser. Som følge av dette vil anbefalingen for de som er 75 år og eldre og sykehjemsbeboere tre i kraft fra 1. juli. ( FHI.no)

Koronavaksinering i sommer

I uke 25-26 og 27 vil det ikke være korona vaksinering for voksne på Andslimoen helsestasjon. Det vil fortsatt være mulig å få vaksine på Andslimoen og Andselv apotek.
Skulle noen barn ha behov for vaksine i løpet av disse ukene kan dere kontakte Nina Utby på tlf 93468710 for time avtale.
 
Fra uke 28 er det igjen mulig å booke time på helsenorge for vaksinering på Andslimoen helsestasjon.
 
God sommer!
 
Marit Minkstuen, Helsestasjonen

22.02.22 - DROP-IN koronavaksinering

Andslimoen legetjeneste minner om DROP-IN VAKSINERING!
 • Tirsdag 22.02. kl. 09.00-15.00
 • Torsdag 24.02 kl 09.00-15.00
Begge dagene på helsestasjonen på Andslimoen

Informasjon om koronavaksine til barn og unge 5-17 år

Regjeringen har etter anbefaling fra FHI besluttet å åpne for koronavaksine til barn i alderen 5-11 år, og andre dose til 12-15 åringer. 

FHI har i sin vurdering fremhevet at koronavaksine kan ha positiv nytte. Risikoen for alvorlig sykdom i denne alderen er imidlertid liten og behovet for vaksine for barn og unge er begrenset.

I barne- og ungdomspopulasjonen er det for de fleste en åpning for kan, men ingen tydelig anbefaling om vaksinasjon. Den enkelte familie må selv vurdere nytten ved vaksinasjon ut fra egen situasjon.  For den eldste gruppen ungdommer er det en tydelig anbefaling av grunnvaksinasjon og denne gruppen bør ta imot grunnvaksineringen. 

20.12.21 - Koronavaksine - Informasjon fra Andslimoen legetjeneste

Det åpnes nå for at ALLE voksne over 18 år kan bestille time til 3. dose/boosterdose med koronavaksine.

Det er et absolutt krav at det har gått 4,5 mnd / 20 uker mellom dose 2 og dose. 3. Det vil si at alle som fikk sin 2.dose ila uke 31 kan få sin 3.dose denne uken.
 
Vi vaksinerer tirsdag og onsdag denne uken, mandag, onsdag og torsdag i romjulen. All vaksinering resten av 2021 foregår på helsestasjonen på Andslimoen. Time kan bestilles på HelseNorge. Velg «vikar for fastlege, coronavaksine».
Del gjerne!

Koronavaksinering

 • Ansatte i skole og barnehage (over 18 år) kan nå bestille time til 3. dose coronavaksine .
  Det må være minimum 4,5 måneder siden dose 2. Vi har ledige timer utover denne uken, neste uke og i romjulen. Vi vaksinerer på Andslimoen helsesenter resten av 2021 .
  Time kan bookes via HelseNorge, velg «vikar for fastlege, coronavaksine».
   
 • Sjekk også kommunens hjemmeside eller Andslimoen legetjeneste sin Facebook side for DROP-IN tider til vaksinering av dose 1, 2, og 3.
 • Man kan booke time på HelseNorge til vaksinering. Her finner du en veiledning til hvordan du bestiller time til vaksinering på HelseNorge.