Kveldens band består av Tore Bruvoll på gitar, Espen Elverum Jakobsen på gitar, Kjetil Dalland på bass og Ole-Jakob Larsen på trommer

  • Onsdag 6.august, Kulturlåven på Moen
  • Dørene åpner kl 20:00
  • Billettpris 350,-

 

KJØP BILLETT HER:

kalottspel.hoopla.no/sales

www.kalottspel.no

Fire fantastiske vokalister møtes på samme scene for første gang på Kulturlåven på Moen under Kalottspel onsdag 6.august. Anne er oppvokst på Olsborgmoen, Tonje hadde deler av oppveksten sin på Moen, Heidi er fra Rostadalen i Øverbygda og svenske Lena har bosatt seg mellom Rundhaugen og Kirkesdalen. Alle med en sterk, personlig og karakteristisk stemme. Alle skriver de egne sanger. Alle har de markert seg i norsk og internasjonal musikkbransje. Alt ligger til rette for en unik musikkopplevelse denne onsdagskvelden på Kalottspel.

Kveldens band er ikke akkurat ukjente musikanter de heller! Espen Elverum Jakobsen er en mangeårig samarbeidspartner for Heidi i bandet Pristine, Heidi Solheim Band, og også kjent fra Adjagas. Espen er fra Rundhaug. Tore Bruvoll er kjent fra bandet Hekla Stålstrenga. Kjetil Dalland er bassisten til Mari Boine bl.a. og Ole-Jakob Larsen er også med i bandet Hekla Stålstrenga, men han også å se hver lørdag på TV2-skjermen i programmet "Hver gang vi møtes".

Billettsalget til konserten er åpnet, og vi forventer full Kulturlåve denne onsdagskvelden!