Den nye løsningen gjør at du kan søke hjemmefra heile døgnet på pc, mobil eller nettbrett.
Se filmen «Slik søker du sosialhjelp på nett»

Her er lenke til søknaden.

For å søke sosialhjelp digitalt, må du logge deg inn på «Ditt NAV» på nav.no med BankID eller andre sikkerhetsløsinger som Buypass eller Comfides.

Om økonomisk sosialhjelp:

På menyen på nav.no under sosiale tenester og økonomisk sosialhjelp finner du mer informasjon om økonomisk sosialhjelp: Veiviser økonomisk sosialhjelp nav.no

Treng du hjelp?

Trenger du hjelp til  å fylle ut søknaden, kan du ringe NAV Kontaktsenter på 55 55 33 33 og få rettledning over telefon.

Du kan også få kontakt med oss på chat og «skrive til oss»

Om du av ulike årsaker ikke kan eller ikke ønsker å benytte deg av den digitale søknaden om sosialhjelp, kan du fortsatt bruk papirsøknad.

For de som ikke har mulighet for å kontakte oss digitalt eller skrive ut søknaden, kan papirsøknader om sosialhjelp hentes på NAV Målselv-Bardu. Vi har åpent for drop-in på Andselv onsdager 10-13 og på Setermoen torsdager 10-13. 

Vedlegg til søknad som sendes elektronisk bør være i PDF-format

Her kan du laste ned gratis  Adobe skanner mobilapp til iPhone & Android

Nå har du skanneren i baklommen. Du behøver ikke lenger å ha hauger med papir. Mobilapplikasjonen Adobe Scan er gratis, fungerer på mobilenheten, skanner dokumenter til PDF-filer og gjenkjenner tekst automatisk.