Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
18. mars 2024 kl. 14:05

Nå kan du melde din interesse for å være meddommer i perioden 2025-2028

Målselv kommune skal våren 2024 velge nye meddommere til tingretten, lagmannsretten og jordskifteretten Kommunen skal også fremme forslag om skjønnsmedlemmer.

Les mer
A A A

Finnkroken golfpark

Publisert
Finnkroken golfpark

Lørdag 24. august ble Finnkroken Golfpark offisielt åpnet av fylkesmannen i Troms – Svein Ludvigsen. Dette ble en festdag av de sjeldne med fint vær, masse folk og meget positive tilbakemeldinger gjester så vel som besøkende.Banen ble tatt i bruk av medlemmene til golfklubben for prøvespill fredag 5. juli, og åpnet for spill lørdag 13. juli. Målselv kommune er en av sponsorene og bidragsyterne til Midt-Troms golfklubb og det er satt opp informasjon om sponsorene ved parkeringsområde og Målselv kommune har sponset utslag 2 på banen.

Pr. i dag er det spilt mer enn ett tusen runder på banen. Responsen har vært formidabel – mye større og mer positiv enn de mest optimistiske av oss hadde turt å håpe på. Parken er ny – og foreløpig ikke gjort godt nok kjent i golfverdenen.Vi regner derfor med at trykket mot anlegget neste sesong vil øke betydelig. Klubben passerer i disse dager 100 medlemmer, og responsen på VTG-kurs (Veien Til Golf) er sterkt økende. Sesongens siste offisielle kurs arrangeres i komprimert utgave fre. 6. – søn. 8. sept. For mer informasjon se www.midttromsgolf.no