Det er ikke like lett for folk, næringsliv og presse å forstå FilmCamps system og våre ulike ressurser, roller og virkeområder. FilmCamp er "mange ting". Samtidig. Dette er nøkkelen til FilmCamps suksess. Hvordan fungerer dette samspillet mellom "stedet" FilmCamp (studio-fasilitetene, locations, lokalmiljøet, osv.) - og pengene og kompetansen (fond/investeringsmidler og fagmiljø, m.m.). Og hva skjer nå i forbindelse det "nye" Studio FilmCamp? Og hvordan er FilmCamp involvert i Nils Gaups siste storprosjekt; spillefilm-trilogien om Aslak Eira?

Tirsdag ettermiddag, 17. september, inviterer vi til Åpen Dag på FilmCamp. Da vil publikum få høre og se hva "vi har gjort med tidligere Holmen leir", og hva skjer nå og framover. I Studio FilmCamp er det bl.a. full byggevirksomhet til filmen "Glassdukkene" (første spillefilm i Aslak Eira-trilogien). Det bygges Tromsø-interiør; politistasjonen, sykehuset og Aslak Eiras bolig, m.m.

Åpen Dag legges opp med omvisning og korte filmforedrag om noen av filminnspillingene som har vært på FilmCamp. Dessuten får publikum anledning til å møte lokale folk som har deltatt som statister på flere filmer. Noe for deg?

Vi vil også fortelle om mulighetene for jobb og leveranser av varer og tjenester til FilmCamp og de film- og TV-produksjonene vi er med i.

  • Omvisning og filmforedrag
  • Servering av vafler og kaffe.

Se vedlagte program

Mvh

Kjetil Jensberg
tlf +47 90152506
kjetil@filmcamp.no
FilmCamp
Boks 144
9335 Øverbygd