I Målselvstafetten er det 5 etapper i ungdomsklassen, og til de voksne har vi tilbud både på 6 og 8 etapper. Militære lag stiller i egen klasse (Brigadestafetten). I tillegg arrangeres det Labb og Line barneløp, der vi forventer at ca 100 barn deltar. Påmelding til barneløpet kan skje helt frem til løpsstart kl 1200 mens påmeldingsfristen for øvrige lag er 30. august. Nærmere 100 lag stilte til start i fjorårets utgave av stafetten, som arrangeres ved Mellembygd kultur- og oppvekstsenter.

Reistadtråkket er 14 kilometer på sti og skogsveg over fjellet fra Rabbåsen i Sørreisa til Skoelvdalen i Nedre Bardu. Reistadtråkket er siste del av Reistadtrippelen, og sammenlagtvinnere av Reistadløpet, Reistadrittet og Reistadtråkket utropes til året Reistaddronning og –konge. Reistadtråkket har klasser fra 12 år, og det vil også bli gjennomført en natursti (Barnetråkket) for klasser t.o.m 11 år i området ved Skoelvbrua. Påmeldingsfrist til Reistadtråkket er 2.september.

Arrangørene ønsker fokus på fysisk aktivitet med en sosial ramme rundt. Arrangementene er et tilbud til idrettslag, bedrifter, aktive løpere, vennegjenger, trimgrupper, mosjonslag og familier.

Vi ønsker presse/media velkommen til arrangementene.

Se program og ytterligere info på www.malselvstafetten.net og www.reistadlopet.net

Målselvstafetten er et samarbeidsprosjekt mellom 3 ulike klubber i Målselv. Arrangører er Mellembygd IL ski, Mellembygd O-lag og Målselv IL friidrett.

Reistadtråkket er en del av Reistadtrippelen og arrangeres av Reistadutvalget og IL Kampen.

Løpsleder Målselvstafetten: Arild Ingdal, mobil 40029586
Løpsleder Reistadtråkket: Knut Eide, mobil 955 52 237