Hentet fra www.midt-troms.no/friluftsrad.no

E-post mtf@bardu.kommune.no
Telefon kontor 77 18 52 56
Telefon mobil 45 29 27 42
Postadresse Midt-Troms friluftsråd
  Bardu kommune
  Pb 401
  9365 BARDU
Kontorsted 1. etg kommunehuset i Bardu
Kontortid Mandag - torsdag kl 0800-1545
(Sommertid: 1500)

 

Midt-Troms friluftsråd ble opprettet i 2006 som et interkommunalt samarbeidsorgan som arbeider for fremme av friluftslivet i regionen. Bak friluftsrådet står 8 kommuner: Bardu, Berg, Dyrøy, Lenvik, Målselv, Sørreisa, Torsken og Tranøy, som alle er likeverdige medlemmer.

Formålet med friluftsrådet er å arbeide for økt forståelse for friluftslivets betydning, bedre friluftskultur og utbredelse av friluftslivet. Friluftsrådet skal også arbeide for å sikre og utvikle regionens friluftsmuligheter. Gjennom aktivt å fremme friluftslivet og være ambassadører for naturopplevelse og fysisk aktvitiet, håper vi at så mange som mulig ønsker å ta del i friluftslivets gleder.

Tove Amundsen Fuglem er ansatt som daglig leder i 100 % stilling. Av utdanning har hun en cand.mag.-grad fra Norges idrettshøgskole. Hun har tidligere arbeidet i kommunal forvaltning som idrettskonsulent, som fylkesidrettskonsulent i Troms fylkeskommune, utdanningskonsulent i Idrettens studieforbund Troms, innen folkehelsearbeid og som terapeut ved Viken senter. Fuglem har erfaring fra friluftsrådsarbeid da hun tidligere har vært medlem av Salten friluftsråd. Kontorsted er i Bardu.

Midt-Troms friluftsråd har gitt ut et flott turkart i 2010 med kart Senja og Kart Indre Troms. Videre gir friluftsrådet ut en turkalender årlig. Friluftsrådet arrangerer ulike kurs og har mye og variert aktivitet. Midt-Troms friluftsråd er en støtte for kommunene i Midt-Troms.