Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
26. feb. 2021 kl. 13:19

Korona informasjon for Målselv kommune

Nyhetsarkiv om korona

Reise

Må ha smitteverntiltak også i julen

Det er nødvendig med smittevernstiltak også i julen, men regjeringen lemper på noen tiltak for at folk skal kunne feire jul og nyttår litt mer som normalt.

Juleråd – en oversikt

Regjeringen har laget nasjonale råd for hvordan vi best mulig kan gjennomføre jule- og nyttårsfeiringen og samtidig ivareta smittevernet.

Juleråd

12.11.20 - Spørsmål og svar om innreise til Norge

For å bekjempe spredningen av koronaviruset, er det innført restriksjoner på innreise til Norge for utlendinger som ellers ville hatt lovlig adgang til å komme.

Justisdepartementet har utarbeidet et nasjonalt register over spørsmål og svar vedrørende etablering og drift av karantenehoteller i utvalgte kommuner.

Her finner du oversikten

Oversikten oppdateres fortløpende.

06.10.20 - Reise

Karanteneregler og råd for smittevern ved reise blir oppdatert fortløpende. Spesielt før en utenlandsreise er det viktig at du både setter deg inn i hvilke regler som gjelder i det landet du reiser til, og hvilke regler som gjelder når du kommer tilbake til Norge. Ta høyde for at anbefalinger om reise kan bli endret raskt. Følg med på FHI sine sider.

08.04.20 - Overnatting på hytta oppheves 20. april

Forbudet mot å overnatte på fritidseiendom oppheves 20. april.

Det vil ikke lenger være straffbart å overnatte på hytta, men det er fortsatt en nasjonal anbefaling å unngå fritidsreiser.

1 | 2