Her finner du hele programmet, med praktisk informasjon, opplisting av instruktører osv.

BUA PROGRAM 2015 ENDELIG.pdf

BUA Målselv har egen Facebook side:

https://www.facebook.com/groups/1483742581900485/

Instruktører/bidragsytere i denne BUA helga:

Roger Finjord landslagssjef for kvinnelandslaget i fotball, Trine Haltvik tidligere landslagsspiller i håndball, Hyen Huynh, Natalie Kvalvik, Marita Thomassen Hagensen, Øverbygd Kickboksingklubb, Monica Karlstad, Samuel Anderson, Vegar Hansen, Jim Myrli, Sandra Simonsen, Elin Nicolaisen, Anna Sandbakken, Jonas Bang, Kristin Løwø, Mathias Vestjord, Aurora Husky.

Andre viktige bidragsytere til aktivitetshelga er Polarbadet, Velferdsavdelingen i Heggelia, Bardufoss Storhall AS og Bardufoss ungdomsskole.

 

Hva er BUA? BUA står for Barn og unges aktivitetshus, et samlebegrep for fritidstiltak i kommunal regi. Hvorfor aktivitetshelg? Barne- og ungdomsrådet kom i 2014 blant annet med ønske om at det ble arrangert aktivitetshelger rundt om i kommunen, med mulighet til å prøve forskjellige ting. Disse aktivitetshelgene lar seg ikke gjennomføre uten alle de gode kreftene vi har i frivillige lag og foreninger. Vi takker hjerteligst alle lokale bidragsytere i Målselv som meget velvillig har stilt opp, og som er villig å stille opp fremover.

 

 

DSC_0260_900x600.jpg