Trenger din hjelp!

– Vi vil ha din hjelp til å finne kandidater! sier Arnfinn Eide, prosjektleder i Medietilsynet Trygg bruk. Vi ønsker nominasjoner av ildsjeler, organisasjoner eller virksomheter som jobber for å bedre barns opplevelser på digitale medier.

Trygg bruk-prisen er på 25 000 kroner og et diplom.

Trygg bruk-prisen er innstiftet for å fremheve og støtte den eller dem som bidrar til å skape trygge og gode digitale arenaer for barn og unge. Det er mange som jobber mot dette målet, og Medietilsynet Trygg bruk oppfordrer derfor deg til å nominere nettopp den eller de som fortjener litt ekstra heder og oppmerksomhet.

Safer Internet Day

I år deles prisen ut under feiringen av 30-årsjubileet for Kors på halsen, Røde Kors sitt samtaletilbud for barn og unge. Medietilsynet Trygg bruk er stolte av å samarbeide med en frivillig organisasjon som hver eneste dag gjennom tretti år har støttet barn og unge som trenger noen å snakke med. – Derfor legger vi også hovedmarkeringen av vår årlige og verdensomspennende Safer Internet Day til denne dagen, sier Eide.

Nominer nå – og med én gang!

Nominasjoner til Trygg bruk-prisen 2014 må skje innen 15. januar 2014.

Meld inn din kandidat og les mer om både Medietilsynet Trygg bruk, prisen og Safer Internet Day på tryggbruk.no/nominasjon.

Prisen deles ut  8. februar 2014

Kontakt:         Arnfinn Eide 92425050 / Ida Aspeslåen Erikstad 91714641

tryggbruk.no