Vinner av konkurransen er Mariann Moen, enhetsleder for Olsborg barnehage. Mariann har sendt inn et bilde fra en tidlig morgen, i en leveringssituasjon hvor medarbeider Karianne bidro til at tårer raskt ble til latter og barnesmil. Et DIS øyeblikk med varme og glede.

 

På 2. og 3. plass kom bildene «Gyldne øyeblikk» (2. plass) som ble innsendt av Monica Karlstad på vegne av enhet for kultur og idrett og «Juletre» (3. plass) som ble innsendt av Stian Evenmo,  Pedagogisk leder ved Noraførr barnehage, avd. Askeladden.

 

«Gyldne øyeblikk»
Fotograf: Lloyd Rehnlund
Gylne øyeblikk

Bildet ble tatt i vinterhalvåret 2016 i forbindelse med en kulturskoletime.

Kulturskolen underviser rundt på alle grunnskolene i kommunene og av og til har skolene glemt oss og kulturskolelæreren finner ikke eleven fordi han/hun er opptatt med aktiviteter utenfor skolebygget.

 

Resultatet kunne i dette tilfellet blitt at kulturskoleeleven mistet sin time.

I stedet blir dette et strålende DIS-øyeblikk fordi de involverte velger å ta timen ute i det fri sammen med de andre elevene på Øvergård Montessoriskole.

 

Dyktig fordi man finner en løsning raskt (tilpasningsdyktig).

Imøtekommende fordi grunnskolen og kulturskolen raskt fant en løsning sammen og møttes «på midten».

Skapende fordi her ble et potensielt problem skapt om til en ny fruktbar situasjon som også åpenbart ble til glede for mange flere enn lærer og elev.

 

Vi har kalt bildet gylne øyeblikk. Dette er enhetens visjon.

 

«Juletre»
Fotograf: Stian Evenmo

Juletre

 

Bildet er av juletreet vårt som er laget av pappesker, med fargerike smoothie og melkekorker som juletrepynt. Avdelingen min har veldig kreative ansatte, og vil rose de opp i skyene for kreativiteten og nytenkingen de har som gjør at barna får har en spennende og kreativ hverdag. Juletreet har blitt et samlingspunkt der de reflekterer over farger og former sammen (realfag), samtidig som de går rundt juletreet å synger julesanger. Avdelingen er veldig opptatt av å bruke gjenbruks- og naturmaterialer i prosjektene våre som fremmer arbeidet med bærekraftig utvikling.
 

Tusen takk for flotte bidrag og DIS bilder fra alle som har deltatt i konkurransen.
Vinneren samt bidragene som kom på 2. og 3. plass blir kontaktet.