Målselv kommune har gjennom prosjektet stedsutvikling Bardufoss vedtatt å videreutvikle Andslimoen industriområde, en omforent plan skal styrke og motivere til næringsutvikling på Andslimoen under arbeidstittelen ”kraftsenter”. Her skal det tilrettelegges for industri og sotrvarehandel. Samspill mellom aktører og kommunen for å videreføre og tydeliggjøre en satsing på utvikling på Andslimoen, og en reguleringsplanprosess som skal tilrettelegge for ny aktivitet og nye etableringer i området er viktige elementer i det videre arbeidet. Planarbeidet er en viktig forutsetning for videre næringsutvikling i Målselv generelt og på Andslimoen spesielt som del av senterbegrepet Bardufoss. Planarbeidet skal bygge videre på føringer som framkommer gjennom tidligere arbeider med området i forstudie og forprosjekt Stedsutvikling Bardufoss. Gjennom disse er det utarbeidet en strategi med handlingsplan for en tydelig og ønsket utvikling av Bardufoss sentrum og Andslimoen.

Klikk her for rapporter fra forprosjektet http://www.malselv.kommune.no/forprosjekt-stedsutvikling-bardufoss-ferdigstilt.5178839-293235.html

Arbeidet med områdereguleringen på Andslimoen går som et eget prosjekt og planlegges ferdigstilt medio 2018. 

Er det spørsmål rundt Andslimoen, stedsutviklingsprosjektet eller reguleringsplanprosessen, ta gjerne kontakt med næringskonsulent Elin Byberg på tlf 977 85 414.