Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
26. juli 2021 kl. 09:22

Korona informasjon for Målselv kommune

Nyhetsarkiv om korona

Informasjon om korona

Pressemelding angående COVID-19 smitte i Målselv kommune

Målselv kommune har registrert totalt 9 smittede soldater per formiddagen 24. juni. Bakgrunnen for situasjonen er utbruddet som pågår i Tromsø kommune, relatert til et utested.

Situasjonen gjelder vernepliktige mannskaper som har vært i Tromsø i helga 18-20 juni.

Målselv kommune har på morgenen den 24. juni vært på møter med Forsvaret for å få avklaring på situasjonen i leirene. Kommunen vil igjen gi ros for håndteringen så langt. Situasjonen er avklart og slik kommunen vurderer det under god kontroll.

Mannskapene har tatt sivil rutebuss fra Tromsø til leirene søndag 20 juni. Målselv kommune har i denne forbindelse vært i kontakt med Troms og Finnmark fylkestrafikk og utvekslet informasjon med ledelsen der.

Kommunen ber innbyggere og andre som har tatt rutebuss fra Tromsø via Målselv søndag 20. juni om å være oppmerksom på symptomer og ha en lav terskel for å la seg teste.

Målselv kommune forventer flere positive prøver i de nærmeste dagene, relatert til denne hendelsen.

Koronavaksinering - Viktig informasjon

Vi vaksinerer nå risikogruppe 8 (friske mellom 55-65 og de andre i  gruppe 1-7: som er innbyggere fra 18 år og eldre med underliggende sykdommer/tilstander:

Status koronavaksinering

Her er status for uke 19:

I uke 18 og 19 har vi satt totalt 402 vaksiner. Mange av disse er 2.doser. I tillegg er det personer som tilhører risikogruppe 5; dvs personer mellom 55-64 år med underliggende sykdommer som har fått 1.dose.

Vaksinen vi tilbyr er fortsatt BioNTech-Pfizer.

De som har fått 1.dose med AstraZeneca vaksinen i uke 8 og 9, vil få innkalling til 2.dose med BioNTech-Pfizer i uke 20 og 21.

Informasjonsbrev fra FHI: Informasjon om dose to til de som har fått første dose med AstraZeneca-vaksine

Til opplysning så er det få timer igjen i uke 20 for å kunne booke selv.

Minner om at personer mellom 55-64 år med underliggende sykdommer fortsatt kan booke time til vaksine. Se informasjon som ligger på denne nettsiden.

All vaksinering fremover vil være på MSAH, det gamle sykehjemmet på Moen.

Koronavaksinering - Status uke 17

Vi har satt 234 vaksiner denne uka.

Det er aldersgruppa 65-74 år, samt personer mellom 18 og 64 år med sykdommer med høy risiko for alvorlig forløp, som har blitt vaksinert.

Det blir kalt inn 228 til vaksinering i uke 18. I tillegg til aldersgruppe 65-74år,  har også personer mellom 18 og 64 år med sykdommer med høy risiko for alvorlig forløp fått innkalling til vaksine.

Vaksinen vi tilbyr er fortsatt BioNTech-Pfizer.

De som har fått 1.dose med AstraZeneca vaksinen i uke 8 og 9, vil få innkalling til 2.dose med BioNTech-Pfizer. De vil få innkalling til time i løpet av mai.

Minner om at det nå er åpnet opp for at personer mellom 55-64 år med underliggende sykdommer selv kan booke time til vaksine. Se informasjon som ligger på denne nettsiden.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |