Arrangementet starter opp kl 12.15 med Aleris barneløp 500 meter og 1000 meter kl 12.30. Det er mulig å melde seg på barneløpet helt frem til 10.min før løpsstart. Vi håper på at rundt 100 barn deltar.

Kl 1300 er det Ungdomsstafett. De siste årene har rundt 15 lag stilt til start.

Kl 1400 braker det løs med de voksne, der vi forventer minst 50 lag på startstreken. Det er tilbud både på 6 og 8 etapper. Idrettslag, bedrifter, skoler og vennegjenger oppfordres til å stille til start. Målselv Høyre stiller på startstreken, og utfordrer de andre partiene til å gjøre det samme.

Ryktene sier at det jobbes med å få til løpssterke lag fra både Harstad, Tromsø, Bardu og Målselv. Men kan noen true den sterke løyperekorden på 26:34 fra i fjor?

Påmeldingsfristen er 28. august.

Målselvstafetten er et arrangement i samarbeid med Forsvaret. Største klasse er brigadestafetten, der militære avdelinger konkurrerer mot hverandre. Det er høy fart, sekundstrid, heder og ære som står på spill mellom lagene fra bataljonene i Skjold, Bardufoss og Setermoen leir. Hærstaben og Brigadestaben stiller tradisjonelt lag. I Brigadestafetten har 2. bataljon fra Skjold og Sanitetsbataljon fra Setermoen 2 napp hver i vandrepokalen for damer, så det bygger seg opp til en særdeles spennende stafett. Begge bataljonene ønsker pokalen til odel og eie. I klassen for herrer har 2. bataljon to napp.

Vi ønsker presse/media velkommen til arrangementet.

Se program og ytterligere info på http://www.malselvstafetten.net/

Arrangørene ønsker fokus på fysisk aktivitet med en sosial ramme rundt. Arrangementet er et tilbud til idrettslag, bedrifter, aktive løpere, vennegjenger, trimgrupper, mosjonslag, familier og Forsvaret.

Målselvstafetten er et samarbeidsprosjekt mellom 3 ulike klubber i Målselv. Arrangører er Mellembygd IL ski, Mellembygd O-lag og Målselv IL friidrett.