Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
22. januar:

Korona informasjon - Målselv kommune

Klikk her for koronainformasjon i Målselv kommune: I linken i overskriften finner du korona... Les mer

20.01.21 Koronavaksinering - Status uke 3

Alle beboere ved Målselv helsetun som skal ha vaksine, har nå fått 1. dose. Neste uke vil første gruppe få sin andre dose.

Beboere ved Øverbygd syke- og omsorgssenter fikk første dose av vaksinen 19.01.21

Vi er i gang med vaksinering av helsepersonell. 5 sykepleiere ved ØSO og  2 leger og en medhjelper ved Holt legekontor fikk første dose av vaksinen 19.01.21.

På Andslimoen legetjeneste har tre leger og en sykepleier fått første dose av vaksinen 20.01.21.

Totalt er det nå satt 70 doser av vaksinen.

I uke 4 starter vi med å kalle inn personer fra listen 85+. Vi vil ringe og tilby alle i denne gruppa vaksine.

20.01.21 - Regjeringen viderefører de fleste nasjonale tiltakene, men gir lettelser for barn og unge

Regjeringen viderefører i hovedsak de strenge smitteverntiltakene for å stoppe en ny smittebølge, men gir noen lettelser for barn og unge. Det nasjonale tiltaksnivået for skoler nedjusteres til gult nivå, og lokale idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge frarådes ikke lenger. Anbefalingen om å unngå besøk hjemme videreføres ikke, men alle bør begrense sosial kontakt.

18.01.21 Obligatorisk testing på grensen

Regjeringen innfører obligatorisk testing på grensen for personer som har oppholdt seg i et område med karanteneplikt. Dette vil gjelde fra mandag 18. januar kl. 17.00.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9