Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Korona informasjon - Målselv kommune:

Her er koronainformasjon i Målselv kommune:

• I linken i overskriften finner du koronainformasjon fra Målselv kommune. Den er samlet på en egen side på nettsiden vår, med konkretisering av temaer som eks. ansatte, karantene, reise, barnehage, skole, legetjeneste mm.
    Du finner dette også under "Tjenester" på første side, sammen med øvrig informasjon om tjenester. Temaene ligger i delmenyen til venstre inne på siden.

Har Målselv kommune gjort lokale vedtak?

• Målselv kommune har ikke lokale karanteneregler, kommunen følger rådene fra helsemyndighetene.

Viktige telefonnummer:

• Helsedirektoratets informasjonstelefon 815 55 015 har åpent hverdager 08-18 og helger 10-16.

• Har du behov for akutt helsehjelp, ring fastlegen din, 77 83 25 00 eller finn kontaktinfo på legekontoret sin side her.

• Hvis du ikke kommer i kontakt med fastlegen, ring legevakten på 116117.

• Koronatesttelefon på 77 83 25 28. Telefonen er åpen mandag-fredag mellom 0830-1100, torsdager 0900-1100.

• Koronatelefonen i målselv kommune 4888 0200, er midlertidig stengt, med bakgrunn i at koronasituasjonen er under kontroll og at det er svært få henvendelser pr. nå. Hvis situasjonen endrer seg, vil koronatelefonen kunne åpnes igjen.

Informasjon om karanteneregler som gjelder når du reiser inn til Norge fra andre land:

Kontakt med saksbehandler samt postleveranse til kommunehuset:

• Vi oppfordrer til å ringe vårt sentralbord nummer 77 83 77 00 eller sende mail til postmottak@malselv.kommune.no, for å få kontakt med saksbehandlere på ulike fagområder.

• Under tjenester finner du kontaktinformasjon direkte til saksbehandler.

• Alarmtelefon for barn og unge: Telefon 116 111

Koronatiltak nasjonalt

Her finner du oversikt over nasjonale tiltak innført av norske myndigheter for å håndtere koronasituasjonen.

FHI`s samlesider

Her finner du fakta, råd og tiltak om koronaviruset

Helsenorge om koronavirus

Her finner du informasjon om korona. Du kan også bruke chatten nederst på siden for å få svar på det du lurer på. Dersom du ikke får svar på spørsmålene dine, kan du ringe informasjonstelefonen på 815 55 015.

24.08.20 - Koronatesttelefon til Målselv kommune

Ønsker du å TESTE deg for corona i Målselv kommune? Ring koronatesttelefon på 77 83 25 28.

Telefonen er åpen mandag-fredag mellom 0830-1100, torsdager 0900-1100.

For andre spørsmål om corona, sjekk FHI.no, Helsenorge.no eller informasjonstelefon FHI 815 55 015.

koronatesttlf

13.05.20 Prosedyre for besøk ved Sykehjemmene i Målselv ved pågående COVID-19 Pandemi

Målselv kommune ønsker legge til rette for at beboerne ved sykehjemmene skal få møte sine pårørende på en smittevernmessig forsvarlig måte.  Denne prosedyren er ment til bruk under pågående COVID 19 pandemi.

Alle fysiske besøk må avklares med sykehjemmet i forkant. Pårørende som er definert som nærkontakt, har luftveissymptomer eller har COVID 19 sykdom skal som hovedregel ikke komme på besøk.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7