Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
14. okt. 2021 kl. 08:37

Korona informasjon for Målselv kommune

Nyhetsarkiv om korona

Til topps i Målselv

Til topps i Målselv

Vi minner om at de som har samlet turer og ønsker krus må ha registrert turene sine og betalt for kruset innen 15.oktober.

Informasjon finnes på telltur.no under Midt-Troms Friluftsråd og Målselv. Kruset koster 150 kr og pengene settes inn på konto 4715 02 00373 Målselv kommune  – må merkes med «krus  FYSAK».

De som ikke har brukt appen, må sende inn oversikt på turer og dato for besøk på papir innen 15.oktober. Evt kan de ta kontakt og få kodene på aktuelle turene tilsendt slik at de manuelt selv kan legge dem inn på TellTur.

Hilsen FYSAK Målselv

Til topps i Målselv 2021

Nå er sommersesongen så smått i gang.

Du finner turene på Telltur.no under Midt-Troms friluftsråd og Temakonkurranse «Sommerturer TellTur Målselv 2021».

Turene blir lagt ut her etter hvert som de er klare.

Se vedlegg for en utskriftsvennlig oversikt over turene.

TellTur Målselv / Til topps i Målselv 2021

TellTur Målselv / «Til topps i Målselv» er i gang med  årets tursesong.

Vi blir også i år og ha vinterturer.  Vinterturene teller med sammen med sommerturene for de som samler turer til krus.  Det blir loddtrekning på noen premier blant de som har registrert minst fire ulike vinterturer. Vinterturene er ikke merket, men er valgt utifra at der vanligvis er scooterspor eller annet tråkk som går an å følge. Du finner turene under Telltur.no – se konkurranser - Midt-Troms Friluftsråd og Vinterturer TellTur Målselv 2021.

https://www.telltur.no/friluftsrad/midttroms

Til topps i Målselv 2020

«Til topps i Målselv» består av 42 turmål av ulik vanskelighetsgrad spredt rundt omkring i kommunen. Her er turer som passer både for de aller minste og for de aller sprekeste. Noen av turmålene er også egnet for barnevogn eller rullestol.

Turene blir lagt ut under temakonkurranse TellTur Målselv 2020 – «Til topps i Målselv» etter hvert som kode er på plass.

https://www.telltur.no/friluftsrad/midttroms

Til topps i Målselv 2019

«Til topps i Målselv» består av 45 forskjellige turmål av ulik vanskelighetsgrad spredt rundt omkring i kommunen. Her er turer som passer både for de aller minste og for de aller sprekeste.

Du finner turene og registrerer kode på Telltur.no

Turene vil komme opp her etter hvert som ny kode er på plass og turmålet er klart for besøk. De som ikke har tilgang til internett kan få en oversikt på turene på papir. Det vil bli lagt ut på Joker Holt og Sport1 på Andslimoen.

«Til topps i Målselv» 2019

Vi blir også i år og legge ut vinterkoder på enkelte turmål. De første kodene er allerede på plass. Vinterturene teller med sammen med sommerturene.

Vakkerhumpen
1