Ildsjelprisen 2018 - Ivar Solberg

Ildsjelprisen 2018

Ildsjelprisen ble tildelt Ivar Solberg, i forbindelse med Høstmarkedet i Øverbygd på lørdag.

Høstmarked i Øverbygd

Målselv kommune deltok med stand under Høstmarkedet i Øverbygd på lørdag. Ordfører, rådmann og næringssjef var tilstede og orienterte om kommunens tilbud på tomter, aktivitets- og utdanningstilbud

Mange var også interessert i mulighetene for friluftsliv og turmuligheter.

Frivillighetsprisen

Nominer til prisen "Årets frivillighetskommune" 2018

KS og Frivillighet Norge lyser sammen ut prisen «Årets frivillighetskommune». Fristen for å nominere er 10. september 2018 og prisen vil bli delt ut på et arrangement i Oslo den 5. desember. Både kommuner og fylkeskommuner kan tildeles prisen.

Bilde Korpstur

Karlstad Musikkorps inviterer til fellestur med minikonsert

Bli med oss på tur!

Karlstad Musikkorps inviterer til fellestur med minikonsert.

Tid: Onsdag 20.juni kl 17.00

Oppmøte ved vegenden på Kjerresnes.

Momskompensasjon for lag og foreninger 2018

Momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2018

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,4 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2018.

Aase Nordmo Løvberg

Aase Nordmo Løvberg - Velkommen heim

Gratulerer hjerteligst med dagen til alle som har bidratt til at Aase Nordmo Løvberg får sin heder her i Målselv.

Topptur m menneske

Til topps i Målselv 2018

«Til topps i Målselv» består av forskjellige turmål av ulik vanskelighetsgrad spredt rundt omkring i kommunen. Her er turer som passer både for de aller minste og for de aller sprekeste.

Nå er nye Telltur klar for registrering av turkoder.

Turene vil komme opp her etter hvert som ny kode er på plass og turmålet er klart for besøk. De som ikke har tilgang til internett kan få en oversikt på turene på papir. Det vil bli lagt ut på Joker Holt, Joker Sandmo og Sport1 på Andslimoen.

Topptur m menneske

Til topps i Målselv

Vi bruker å ha oppstart på tursesongen ca 10 juni – men tininga i år har gått rekordfort – og det er mange som er begynt å spørre om vi ikke straks er i gang.