Hele Norge på tur

Bli med hele Norge på tur

26. april skal vi feire DNTs 150 års jubileum på den mest naturlige måten, ute på tur. Vi vil at alle skal være med. Derfor kan du gå denne turen akkurat som du vil, enten du vil sykle den, danse den eller løpe den.

Vakkerhumpen

Vakkerhumprennet - Påskeaften 31. mars 2018

Vakkerhumprennet er et tur-, trim og familierenn i klassisk stil fra Karlstad til Sørreisa. Løypelengde ca 22 km. Familievennlig trasè.

Påske

Påskeverksted og håndarbeidskveld på Målselv bibliotek

Tirsdag 20. mars inviteres du til påskeverksted og håndarbeidskveld på biblioteket for hele familien.

Bygdebok

Innspill til bygdebøker i Målselv

Bygdebokkomiteen trenger dine innspill i forbindelse med digitalisering og nytrykk av bygdebøker.

Mauken

Til topps i Målselv

Til topps i Målselv» blir også  i år å legge ut vinterkoder på enkelte turmål. De første kodene er allerede på plass. Vinterturene teller med sammen med sommerturene.

Viingercamp 2018

Vinter camp

Er du mellom 13 og 18 år, liker å være i friluft, og bor i Midt-Troms? Vil du bli kjent med andre på din alder, og vil ha det gøy i vinterferien? (8. klasse - 3. klasse VGS)

Isfisketur.jpg

Invitasjon til isfisketur 17. og 18. April

Hver vår arrangerer Bardu kommune og Midt-Troms friluftsråd isfisketur for utviklingshemmede til Altevatnet. Her blir det isfiske, hundekjøring, skutertransport, hytteovernatting, trivelig samvær og mange andre gode opplevelser.

Troms fylkeskommune.jpg

Invitasjon til seminar om søknadskriving og prosjektarbeid - Rom for kultur 2018

Troms fylkeskommune og Rom for kultur inviterer til regionale seminarer i hele fylket rett over i det nye året .

Seminarene er GRATIS – og vi vil at du holder av datoene allerede nå!

Til Toppskrus 2017.jpg

Til topps krusene for 2017

Årets krus for «Til topps i Målselv» er nå kommet.

De som har vært flittige turgåere og har betalt for krus – kan hente kruset sitt på biblioteket i Istindportalen fra tirsdag 5.desember.