Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vinterturer på "Til topps i Målselv"

Til topps i Målselv» blir også  i år å legge ut vinterkoder på enkelte turmål. De første kodene er allerede på plass. Vinterturene teller med sammen med sommerturene.

Mauken

Utstyrsbanken

Nå er Utstyrsbanken som tidligere var lokalisert på kommunehuset flyttet til lokalene ved Målselv Dagsenter på Øverli.

Utstyrsbanken på Øverli

Innbydelse til isfisketur på Altevatn 24. og 25. april

Hver vår arrangerer Bardu kommune og Midt-Troms friluftsråd isfisketur for utviklingshemmede til Altevatnet. Det blir isfiske, hundekjøring, skutertransport, hytteovernatting, trivelig samvær og mange andre gode opplevelser.

Isfisketur Altevatnet 2019 - forsidebilde

BLI MED TIL FINLAND i APRIL!

Midt-Troms Museum vil gjerne se at flere ungdom bli involvert i museets videre drift og arbeid. Derfor er MTM blitt med i et pilotprosjekt "1 - 2 - 3 TRADE" sammen med ungdomsorganisasjoner/museer i Sverige, Finland og Russland. Det er dermed mulig for 8 ungdommer fra Midt-Troms å reise til Finland i april. Alle utgifter blir dekket av prosjektet. Søknadsfristen er 15.februar.

One two three - TRADE! Forsidebilde Jente med truger

Sikker innendørsklatring

Tirsdag 15. januar 2019 fra kl. 19:00–22:00 kan du delta på sikkerhetsseminar/work-shop i sikker innendørsklatring i Istindportalen.

Sikkerhetskurs innendørs klatring