Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Barnehageopptak

Målselv kommune har samordnet opptak for alle barnehagene.

Ferie for alle - Haraldvollen 2019

Invitasjon til Ferie For Alle 2019 Haraldvollen - et ferietilbud til barn og barnefamilier

Troms Røde Kors arrangerer hvert år ferie for barn og barnefamilier med barn i aldersgruppen 6 – 13 år, og som har hatt svak økonomi over lengre tid.

Ferie for alle.jpg

Interkommunal barnevernvakt

1. januar 2019 etableres interkommunal barnevernvakt for Bardu, Målselv, Salangen, Lavangen, Gratangen, Ibestad, Sørreisa og Dyrøy. Telefonnummer: 4000 2276 (4000BARN)

Støttekontakt

Vinner av DIS fotokonkurranse

Målselv kommune har høsten 2018 arrangert en fotokonkurranse, hvor alle medarbeidere, enheter og avdelinger har hatt mulighet til å delta med bilder som viser verdiene dyktig, imøtekommende, skapende (DIS) på en god måte.

Det kom inn 38 bilder til konkurransen. Av disse er det trukket ut 3 bilder, som alle utmerker seg i forhold til å ha fanget opp essensen i verdigrunnlaget DIS i arbeidshverdagen.

Morgenstund

Prosjektrapport ny barnehage i Bardufossomtådet

Prosjektet om ny barnehage i bardufossområdet er avslutta. Prosjektleder la fram rapporten for styringsgruppa på onsdag 7. november. Prosjektansvarlig har vært BMC-Management Consulting

Prosjektrapport

Leksehjelp/støttekontakt

«Barneverntjenesten ønsker å komme i kontakt med seniorer, ungdommer ev andre som kunne tenke seg å være leksehjelp, støttekontakt eller lignende for barn og unge som trenger hjelp med lekser, eller noen å dra på/gjøre aktiviteter sammen med på fritida.

Interessert? Ta kontakt med barneverntjenesten v/Marit på tlf. 950 37 429 eller send en epost til maritvorhaug.gitlevaag@malselv.kommune.no»

Holder hverandres hender

Folkemøte om ny barnehage i Bardufoss-området

Målselv kommune har pågående et prosjekt som utreder ny barnehage/barnehager i Bardufoss-området.

I den forbindelsen arrangeres et folkemøte i Istindportalen/Blackboxen tirsdag 16. oktober kl 1800.

Her vil representant for kommunen og prosjektleder orientere om hva som utredes, hva en tenker, tomtevalg osv.

Folkemøtet er både for å orientere og og få innspill til prosessen.

Vel møtt til alle interesserte.

Istindportalen